Last chance släpptes i sitt original 2002 på albumet Cruelty Without Beauty.
Nu har Soft Cell uppdaterat singeln inför julen och släppt en Christmas mix av låten. Bakom produktionen står Dave Ball tillsammans med Philip Larsen. Här får vi bjällerklang och klassiskt jularrangemang för att få låtan i rätt stämning inför de stundande helgerna.

Favoriter Apple Music

Annars är ju Soft Cell aktuella med albumet Happiness Not Included som de släppte i våras som bland annat innehåller singeln Purple Zone tillsammans med Pet Shop Boys.

Du kan uppleva denna julgåva från Soft Cell och låten Last chance här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011