Det drar ihop sig till jul och med det är det dags för jullåtarna att portioneras ut likt ett pärlband i bloggen fram till den 24:e December.

Popmuzik Podcast

Här kan du höra Eva No och hennes julsingel Smile at Christmas. Med låten visar artisten upp en mer vemodig sida av julen, där man påminns om att att någon som varit vid ens sida inte är det längre och sångerskan känner att hon aldrig mer kommer att le under julen.

Produktionen har den klassiska julkänslan med körer och snygga stråkar, samtidigt som känslan drar lite åt klassisk countrypop, vilket jag uppskattade.
Så omfamna julens mer vemodiga sida med singeln Smile at Christmas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011