Det drar ihop sig till jul och med det är det dags för jullåtarna att portioneras ut likt ett pärlband i bloggen fram till den 24:e December.

Apple Music

Här kan du höra Eva No och hennes julsingel Smile at Christmas. Med låten visar artisten upp en mer vemodig sida av julen, där man påminns om att att någon som varit vid ens sida inte är det längre och sångerskan känner att hon aldrig mer kommer att le under julen.

Produktionen har den klassiska julkänslan med körer och snygga stråkar, samtidigt som känslan drar lite åt klassisk countrypop, vilket jag uppskattade.
Så omfamna julens mer vemodiga sida med singeln Smile at Christmas.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.