Det är julafton för oss Pet Shop Boys-fans idag.
Soft Cell är på gång med albumet Happiness Not Included den 6:e Maj, som blir duons femte i ordningen. Från det kan du här höra singeln Purple Zone som de spelat in tillsammans med inga mindre än Pet Shop Boys.
Låten är skriven av David Ball och Marc Almond tillsammans med Riccardo Hugh Michael Mulhall och ger oss härligt over-the-top-synthpop. Saken var den att Soft Cell tänkte att Pet Shop Boys skulle remixa låten, men det slutade med att de gjorde den som en duet. Men vi får ändå en knippe remixar av PSB på singeln. Lycka!

Favoriter Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011