Det är julafton för oss Pet Shop Boys-fans idag.
Soft Cell är på gång med albumet Happiness Not Included den 6:e Maj, som blir duons femte i ordningen. Från det kan du här höra singeln Purple Zone som de spelat in tillsammans med inga mindre än Pet Shop Boys.
Låten är skriven av David Ball och Marc Almond tillsammans med Riccardo Hugh Michael Mulhall och ger oss härligt over-the-top-synthpop. Saken var den att Soft Cell tänkte att Pet Shop Boys skulle remixa låten, men det slutade med att de gjorde den som en duet. Men vi får ändå en knippe remixar av PSB på singeln. Lycka!

Apple Music Svensk Pop
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.