Den Brooklyn-baserade artsten Certain Self är tillbaka i bloggen med singeln Perfect song.
Här bjuds vi på en härligt medryckande poplåt med synthig produktion och lekfullhet. Något som fick mig att omedelbart fastna för låten.

Popmuzik in Dolby Atmos

Perfect song är lite av en självreflekterande låt om just artistens egna låtskrivande. Allt till den skönt pulserande produktionen och den där typen av låt som man vill dansa loss tillsammans med. Det är också lite av en hint av vad vi kan vänta oss från artisten nästa år, vilket känns lovande. Eller vad säger du?

Följ Certain Self på sociala medier.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.