Tror du på tomten?
Det är frågan som Waco Kidd frågas oss på den nya singeln Do you believe?
En underbart charmig poplåt om magin på julen. Allt producerat till en söt jullåt med klockspel och mjuka synthar. Över allt ligger sångerskans mjuka röst. Definitivt min typ av jullåt.

Popmuzik Podcast

Om bakgrunden till låten berättar Waco Kidd:

”Min dotter har precis fyllt sex i år och frågade mig om jag trodde på jultomten. Jag tror att hennes kompisar pratade i skolan tyvärr. Det här är det bästa svaret jag kan ge henne. Genom en låt.”

Följ Waco Kidd på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.