Jullåtar kan man ju inte få för mycket av i dessa tider. Det är bara att kolla på Apple Musics topplista just nu och den är full med julmusik som vi hört till leda senaste åren. Då är det skönt när det kommer nya versioner av gamla klassiker. Speciellt när de är härligt synthiga och popiga som när Obsession of Time tolkar Winter Wonderland.

Svensk Pop Apple Music

Resultatet är härligt blipp-bloppigt med sitt lekfulla syntharrangemang som garanterat kommer att bli en kommande klassiker för alla oss synthälskare. Detta är faktiskt åttonde året i rad som bandet släpper en jullåt, så de börjar bli lika stark och viktig tradition som Ris à la Malta och Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton.

Om sin version av låten berättar bandet:

Winter Wonderland är en låt skriven 1934 av Felix Bernard och textförfattaren Richard Bernhard Smith. Låtens text handlar om ett pars romans under vintersäsongen och inspirationen kom efter att ha sett Honesdale’s Central Park täckt av snö. Sedan dess ursprungliga inspelning av Richard Himber har den tolkats av över 200 olika artister.
Det är Eurythmics version av låten från 1987 som har inspirerat oss här.”

Följ Obsession of Time på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011