Jullåtar kan man ju inte få för mycket av i dessa tider. Det är bara att kolla på Apple Musics topplista just nu och den är full med julmusik som vi hört till leda senaste åren. Då är det skönt när det kommer nya versioner av gamla klassiker. Speciellt när de är härligt synthiga och popiga som när Obsession of Time tolkar Winter Wonderland.

Apple Music Svensk Pop

Resultatet är härligt blipp-bloppigt med sitt lekfulla syntharrangemang som garanterat kommer att bli en kommande klassiker för alla oss synthälskare. Detta är faktiskt åttonde året i rad som bandet släpper en jullåt, så de börjar bli lika stark och viktig tradition som Ris à la Malta och Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton.

Om sin version av låten berättar bandet:

Winter Wonderland är en låt skriven 1934 av Felix Bernard och textförfattaren Richard Bernhard Smith. Låtens text handlar om ett pars romans under vintersäsongen och inspirationen kom efter att ha sett Honesdale’s Central Park täckt av snö. Sedan dess ursprungliga inspelning av Richard Himber har den tolkats av över 200 olika artister.
Det är Eurythmics version av låten från 1987 som har inspirerat oss här.”

Följ Obsession of Time på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.