Den Hamburg-baserade gruppen Roast Apple ger oss retrodoftande och medryckande pop med singeln Light years. Med varma gitarrer och synthar vill bandet ge oss en hoppfull singel som någonstans berättar att var man än är i livet och vad som händer i världen så sitter vi alla i samma båt. Det kan bli gungigt och kämpigt, men man får ta sig vidare helt enkelt och aldrig ge upp.

Nordiska Favoriter

Jag gillar ju denna typ av låtar. Positiv energi och skönt medryckande stil. Det är den där musik-boosten man behöver om man känner sig nere eller bara behöver piggas upp. Med det funkar Light years perfekt.

Följ Roast Apple på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011