Med en pulserande synthmelodi och ett skönt beat bygger Kacey McClain upp sin senaste singel Unwanted. En emotionell poplåt med stark hitkänsla där sångerskan blickar tillbaka på ett tidigare förhållande som både började och slutade dåligt.

Skicka in din musik

Sångerskan utvecklar:

”Anledningen till att jag gav förhållandet en chans var att jag försökte öppna mitt sinne och växa som person och jag gick igenom förlusten av min mamma så ensamheten var stor. Jag ångrade senare mitt beslut att ge detta öppna förhållande ett försök men du lever och lär dig! Till slut lärde jag mig att jag vill vara min persons prioritet i ett förhållande och att jag inte kunde nöja mig med någon som aldrig skulle prioritera mig och till slut ville jag inte ha honom heller så vi var båda oönskade!”

Unwanted är skriven av sångerskan tillsammans med Colin Idzikowski och du hör denna medryckande poplåt i bloggen.

Följ Kacey McClain på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011