Med en pulserande synthmelodi och ett skönt beat bygger Kacey McClain upp sin senaste singel Unwanted. En emotionell poplåt med stark hitkänsla där sångerskan blickar tillbaka på ett tidigare förhållande som både började och slutade dåligt.

Apple Music

Sångerskan utvecklar:

”Anledningen till att jag gav förhållandet en chans var att jag försökte öppna mitt sinne och växa som person och jag gick igenom förlusten av min mamma så ensamheten var stor. Jag ångrade senare mitt beslut att ge detta öppna förhållande ett försök men du lever och lär dig! Till slut lärde jag mig att jag vill vara min persons prioritet i ett förhållande och att jag inte kunde nöja mig med någon som aldrig skulle prioritera mig och till slut ville jag inte ha honom heller så vi var båda oönskade!”

Unwanted är skriven av sångerskan tillsammans med Colin Idzikowski och du hör denna medryckande poplåt i bloggen.

Följ Kacey McClain på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.