Marcus Bohm & the BANG från Göteborg höjer temperaturen och volymen när de släpper den skönt medryckande sommarsingeln Amerikansk grafitti.
Med mjuka synthar och härligt rytmiska slagverk och gitarrer skapar bandet festivalstämning för oss. Det känns som ett perfekt soundtrack att höra en ljummen sommarkväll på Oceanens uteservering.

DOLBY ATMOS

På låten sjunger Bohm om en sista kväll/natt tillsammans med någon eller några som man håller väldigt nära, för att sedan skingras för vinden utan att veta när eller om man ses igen… Det känns verkligen som en natt att minnas, i alla fall om man får tro känslan i låten.

Med Amerikansk grafitti får vi första smakprovet från Marcus Bohm & the BANGs kommande album som släpps i September.

Marcus Bohm & the BANG

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011