Efter att bland annat ha remixat varandras låtar är det nu dags för Martin Permer och Christina Post i MAIN att göra en hel låt tillsammans med ingen mindre än Brian Hazard i Color Theory i form av duetten Death of you. En mörk och samtidigt skönt medryckande singel som handlar om ett par som ser tillbaka på ett turbulent förhållande.

Popmuzik Podcast

Produktionen ger låten en viss Depeche Mode-känsla skulle jag säga (som förstärks av det snygga omslaget, som i mina ögon skulle kunna vara lite av en homage till just Violator). Det är suggestivt och rytmiskt i versen, innan låten blommar ut i refrängen. Här kombineras de båda rösterna och skapar popmagi för oss lyssnare.

Med Death of you presenterar MAIN även det kommande debutalbum Eight Year Sleep som släpps under våren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011