Efter att bland annat ha remixat varandras låtar är det nu dags för Martin Permer och Christina Post i MAIN att göra en hel låt tillsammans med ingen mindre än Brian Hazard i Color Theory i form av duetten Death of you. En mörk och samtidigt skönt medryckande singel som handlar om ett par som ser tillbaka på ett turbulent förhållande.

Nordiska Favoriter

Produktionen ger låten en viss Depeche Mode-känsla skulle jag säga (som förstärks av det snygga omslaget, som i mina ögon skulle kunna vara lite av en homage till just Violator). Det är suggestivt och rytmiskt i versen, innan låten blommar ut i refrängen. Här kombineras de båda rösterna och skapar popmagi för oss lyssnare.

Med Death of you presenterar MAIN även det kommande debutalbum Eight Year Sleep som släpps under våren.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.