Vi har en ny Idol i Sverige.
Inte helt otippat tog Nike Sellmar från Piteå hem segern i Idol 2022 mot Albin Tingwall som fick en hedrande andraplats i Tele 2 Arena.

Svensk Pop Apple Music

Måste ändå säga att det var en stark semi förra veckan där Klara Almström och Sebastian Rydgren blev utslagna. Två enligt mig starkare och mer intressanta artister än både Albin och Nike. Men samtidigt kändes både Nike och Albin mer folkliga. Speciellt Nike känns som en artist som kan ta alla låtar som slängs på henne med bravur, vilket är en viktig komponent i just Idol, men kanske gör en lite blek som artist utanför tävlingen. Men är man grym löpare så är det just på löpbanan man ska bevisa sig. Sedan får man lösa resten om man istället ska testa boxning. Tror Nikes personlighet kan ta henne långt dock, så det ska nog bli bra detta.

Vinnarlåten Anything you say är skriven av Victor Crone, Jonas Jurström och Ola Svensson och är verkligen en upplyftande poplåt med stora körer och snygg stegring. Känns som klippt och skuren som en Idol-låt.

Följ Nike på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011