Vi har en ny Idol i Sverige.
Inte helt otippat tog Nike Sellmar från Piteå hem segern i Idol 2022 mot Albin Tingwall som fick en hedrande andraplats i Tele 2 Arena.

Favoriter Apple Music

Måste ändå säga att det var en stark semi förra veckan där Klara Almström och Sebastian Rydgren blev utslagna. Två enligt mig starkare och mer intressanta artister än både Albin och Nike. Men samtidigt kändes både Nike och Albin mer folkliga. Speciellt Nike känns som en artist som kan ta alla låtar som slängs på henne med bravur, vilket är en viktig komponent i just Idol, men kanske gör en lite blek som artist utanför tävlingen. Men är man grym löpare så är det just på löpbanan man ska bevisa sig. Sedan får man lösa resten om man istället ska testa boxning. Tror Nikes personlighet kan ta henne långt dock, så det ska nog bli bra detta.

Vinnarlåten Anything you say är skriven av Victor Crone, Jonas Jurström och Ola Svensson och är verkligen en upplyftande poplåt med stora körer och snygg stegring. Känns som klippt och skuren som en Idol-låt.

Följ Nike på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.