Alla har väl minst en gång i livet varit nykomlingen i en stad. Varit den som inte känner någon, vet vilken uppgång i tunnelbanan man ska ta för att komma närmast ens mål, eller vilken spårvagn som tar en till ens nya hem.

Popmuzik in Dolby Atmos

Det är den känslan av nyfikenhet och ensamhet som Bon Martin fångar i singeln Även om jag trivs här är mitt hem nånstans med dig. Allt förpackat till snygg vispop med stråkar och vemod. Samtidigt som sångaren berättar sina tankar om staden och livet där för den han lämnade. Allt blir filmiskt och snyggt. Men jag är ju vansinnigt svag för smäktande stråkar och indiepop. Det är nog den bästa kombinationen.

Om singeln berättar Bon Martin:

”Den här låten handlar om att vara helt ny i en stad och inte känna någon. När man satsat allt på en dröm, lämnat sin trygga plats och relationer. Allt för att satsa på sig själv. Första delarna av den här låten skrevs under våren 2020 efter att jag själv varit ny i Stockholm ett tag.
Det kan kosta rätt mycket att försöka uppnå en dröm. Det är lätt att ångra sig på vägen och titta tillbaka. För visst var nog rätt bra ändå- det där gamla trygga livet.”

Även om jag trivs här är mitt hem nånstans med dig är första smakprovet från Bon Martins kommande EP som släpps lagom till sommaren 2023.

Följ Bon Martin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.