Äntligen är Tony Fuhrious tillbaka i bloggen med sin sköna stämma! (Eller Fuhr som han tidigare kallade sig för). Den här gången väljer han att göra sin egen tolkning av den odödliga Teenage Dirtbag som i original framfördes av Wheatus. Ett strategiskt drag av sångaren att tolka just denna låt då pop-punk vågen regerar populärmusiken just nu. Med förkärlek till syntar sätter Tony Fuhrious sin alldeles egna prägel. Resultatet blir trollbindande och det är framförallt sångarens röst som sätter pricken över i:et. 

Nordiska Favoriter

”Jag tycker om att tro att tonåringar inte har lärt sig att dölja vad de känner. (…) Jag tyckte att det var underbart. Speciellt när det kommer till ämnen som kärlek!”

Tony Fuhrious

Låtens tema är något som sångaren själv kan relatera starkt till då han själv beskriver sig som en late-bloomer och har därigenom behövt maskera sina känslor under tonårstiden.

Det är med spänning vi fortsätter följa denna lovande musikers resa, med en EP i ryggen och nyligen signad till Rexius Records känns det som Tony Fuhrious har stora saker på gång inför 2023.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.