Äntligen är Tony Fuhrious tillbaka i bloggen med sin sköna stämma! (Eller Fuhr som han tidigare kallade sig för). Den här gången väljer han att göra sin egen tolkning av den odödliga Teenage Dirtbag som i original framfördes av Wheatus. Ett strategiskt drag av sångaren att tolka just denna låt då pop-punk vågen regerar populärmusiken just nu. Med förkärlek till syntar sätter Tony Fuhrious sin alldeles egna prägel. Resultatet blir trollbindande och det är framförallt sångarens röst som sätter pricken över i:et. 

Popmuzik in Dolby Atmos

”Jag tycker om att tro att tonåringar inte har lärt sig att dölja vad de känner. (…) Jag tyckte att det var underbart. Speciellt när det kommer till ämnen som kärlek!”

Tony Fuhrious

Låtens tema är något som sångaren själv kan relatera starkt till då han själv beskriver sig som en late-bloomer och har därigenom behövt maskera sina känslor under tonårstiden.

Det är med spänning vi fortsätter följa denna lovande musikers resa, med en EP i ryggen och nyligen signad till Rexius Records känns det som Tony Fuhrious har stora saker på gång inför 2023.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.