Insvept i mystik och subtilt mörker ger Los Angeles-baserade Natasha Hunt Lee oss den organiskt drivna singeln Half baked. Med inspiration från rock och indie rör artisten sig i en ny ljudmässig riktning när hon samarbetar med producenten Micah Gordon.

Popmuzik Lover

Half baked handlar om mittemellan, när du inte nödvändigtvis vrider dig av smärta men du definitivt har mått bättre. Den kommer från perspektivet av någon som äntligen är ok nog att idissla mer objektivt än känslomässigt.”

Natasha Hunt Lee

Med håret som tunn slöja är det en känslomässigt sargad, men ändå integritetsfylld Natasha som sjunger på Half baked. Med sin råa ton och starka inlevelse är detta med alla säkerhet en singel som kommer greppa tag i varje lyssnares hjärta. Jag sitter som klistrad från första stund när den hemsökta melodin ackompanjeras av en mörk gitarrslinga. Låten bygger succesivt mot ett storartat avslut där sångerskan släpper lös alla känslor.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.