Insvept i mystik och subtilt mörker ger Los Angeles-baserade Natasha Hunt Lee oss den organiskt drivna singeln Half baked. Med inspiration från rock och indie rör artisten sig i en ny ljudmässig riktning när hon samarbetar med producenten Micah Gordon.

Följ på Apple Music

Half baked handlar om mittemellan, när du inte nödvändigtvis vrider dig av smärta men du definitivt har mått bättre. Den kommer från perspektivet av någon som äntligen är ok nog att idissla mer objektivt än känslomässigt.”

Natasha Hunt Lee

Med håret som tunn slöja är det en känslomässigt sargad, men ändå integritetsfylld Natasha som sjunger på Half baked. Med sin råa ton och starka inlevelse är detta med alla säkerhet en singel som kommer greppa tag i varje lyssnares hjärta. Jag sitter som klistrad från första stund när den hemsökta melodin ackompanjeras av en mörk gitarrslinga. Låten bygger succesivt mot ett storartat avslut där sångerskan släpper lös alla känslor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.