Efter den imponerande singeln White Lies är nu den alternativa pop-artisten Ocean Tisdall tillbaka med fokussingeln Vintage Dreams från hans nysläppta EP Boy’s Don’t cry.

Popmuzik Popcast

– ”Att göra den här EP:n har varit som terapi för mig, det har fått mig att se tillbaka på tidigare erfarenheter, dra dem till mig och skriva låtar om dem. Det första jag skrev ner innan jag skrev EP:n är att alla har en historia i sig och jag vill att den här EP:n ska vara mitt första kapitel, jag känner verkligen att vi har gjort just det.”

Ocean Tisdall

Med sin mjuka stämma och fingertoppskänsla för ömsint berättande är hans debut-EP råa bekännelser rakt från hjärtat. Varenda stavelse känns och det gör helheten trovärdig och stark. Den aktuella låten talar om romantiserad kärlek och mer specifikt den som ibland gör oss blinda för vad som egentligen gömmer sig bakom fasaden.

Vintage Dream handlar om någon som får dig att falla för dem och får dig att känna att du har den vintagekärleken som hör hemma på den stora skärmen. Men egentligen var de bara den bästa skådespelaren och fick dig att tro att de älskade dig men egentligen hade de alternativa motiv.

Ocean Tisdall
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.