Efter den imponerande singeln White Lies är nu den alternativa pop-artisten Ocean Tisdall tillbaka med fokussingeln Vintage Dreams från hans nysläppta EP Boy’s Don’t cry.

Favoriter Apple Music

– ”Att göra den här EP:n har varit som terapi för mig, det har fått mig att se tillbaka på tidigare erfarenheter, dra dem till mig och skriva låtar om dem. Det första jag skrev ner innan jag skrev EP:n är att alla har en historia i sig och jag vill att den här EP:n ska vara mitt första kapitel, jag känner verkligen att vi har gjort just det.”

Ocean Tisdall

Med sin mjuka stämma och fingertoppskänsla för ömsint berättande är hans debut-EP råa bekännelser rakt från hjärtat. Varenda stavelse känns och det gör helheten trovärdig och stark. Den aktuella låten talar om romantiserad kärlek och mer specifikt den som ibland gör oss blinda för vad som egentligen gömmer sig bakom fasaden.

Vintage Dream handlar om någon som får dig att falla för dem och får dig att känna att du har den vintagekärleken som hör hemma på den stora skärmen. Men egentligen var de bara den bästa skådespelaren och fick dig att tro att de älskade dig men egentligen hade de alternativa motiv.

Ocean Tisdall
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011