Gruppen She’s In Parties (lysande bandnamn) från Essex levererar med Cherish deras fjärde singel sedan debuten Mess som kom i fjol. Med en medryckande produktion med drömliknande shoegaze-känsla över gitarrerna och sången skapar kvartetten en ögonblicklig poplåt som definitivt får det att rycka i dansbenet.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar sångerskan Katie Dillon för bloggen:

”När Cherish skrevs gick jag igenom en konstig tid i mitt förhållande, jag var aldrig bra på att kommunicera mina känslor vilket ledde till att saker och ting bara byggdes upp, samtidigt som han inte heller var bra på att kommunicera. Vi gick unga in i förhållandet, inte för att det var en dålig sak, men vi växte upp tillsammans och lärde oss så mycket om oss själva och varandra. Det jag skriver i den här låten antyder främst för mig själv, då, att vårda kärleken som vi har till varandra eftersom det till slut fanns för mycket kärlek och minnen och historia där för att bara släppa allt. Jag hoppas att folk kommer att känna sig upplyfta när de lyssnar på den här låten. Vårda alltid kärleken, för en dag kan den personen försvinna.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.