Gruppen She’s In Parties (lysande bandnamn) från Essex levererar med Cherish deras fjärde singel sedan debuten Mess som kom i fjol. Med en medryckande produktion med drömliknande shoegaze-känsla över gitarrerna och sången skapar kvartetten en ögonblicklig poplåt som definitivt får det att rycka i dansbenet.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar sångerskan Katie Dillon för bloggen:

”När Cherish skrevs gick jag igenom en konstig tid i mitt förhållande, jag var aldrig bra på att kommunicera mina känslor vilket ledde till att saker och ting bara byggdes upp, samtidigt som han inte heller var bra på att kommunicera. Vi gick unga in i förhållandet, inte för att det var en dålig sak, men vi växte upp tillsammans och lärde oss så mycket om oss själva och varandra. Det jag skriver i den här låten antyder främst för mig själv, då, att vårda kärleken som vi har till varandra eftersom det till slut fanns för mycket kärlek och minnen och historia där för att bara släppa allt. Jag hoppas att folk kommer att känna sig upplyfta när de lyssnar på den här låten. Vårda alltid kärleken, för en dag kan den personen försvinna.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011