Amerikanska Skylar Lee är tillbaka i bloggen! Återigen skämmer sångerskan bort oss med sin glittrande elektroniska pop.

Popmuzik Popcast

Too good to be you problematiserar tanken om att drömma om en partner som inte ens existerar. Finns det någon därute som är Mr. perfect? Ljudbilden är popig och som klippt och skuren för kommersiell radio. med subtil hämndlystenhet insvept i mjuka syntar levererar artisten ett tydligt budskap om att inte lita för mycket på fasader innan man kommit under ytan.

”Jag känner mig som en hopplös romantiker, det är så lätt att falla för en fantasi när man verkligen gillar någon. Vi bygger våra standarder superhöga om vad en personen kan vara, och ofta är idén om dem faktiskt bättre än den riktiga saken. Men sanningen är att det kanske finns någon där ute som är precis vad vi föreställer oss.

Skylar Lee
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.