Lekfull elektronisk perfektionism. Så skulle jag vilja beskriva brittiska GILSKAs nya singel Supply. Inledningsvis är låtens stillsam och sparsam i sin produktion. Allteftersom låten rullar på förändras dock detta och singeln presenterar pulserande arpeggios och mjuka stråk-inspirerade synthar. Texten fångar det optimistiska förhållningssättet som återfinns i ungdomen och driver framåt av sitt energifylld beat och starka energi. Sångerskan sjunger nostalgiskt om spänningen som kommer med nya upplevelser, misstag och lärdomar. Helheten blir levande och sprudlande med budskapet om att leva i nuet.

Popmuzik Podcast

Född och uppvuxen i London är GILSKA klassiskt skolad, fram tills den dagen hon upptäckte dark-pop och hittade sitt sanna kall i popvärlden. Hennes ljudbild karakteriseras av dansbeats och mörka nyanserade ackord.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.