Bakom artistnamnet Holy Wire hittar vi Alain Paradis från Austin, Texas. Inspirationen hämtas från 80-talets new wave och synthpop i allmänhet. Här är han aktuell med singeln Dream. En dansant poplåt som verkligen färgats av 80-talspopen, vars mjuka synthar och sång skapar en vemodig känsla för oss, vilket jag uppskattade.

Popmuzik Lover

Dream i sig handlar enligt artisten om konflikten mellan känslor när fantasi blir verklighet och känslan av oro som delad fantasi övergår i känslor av utanförskap.

Med Dream släpper Holy Wire sin femte singel och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.