Låt oss ta ett dopp i retro-poolen. Amerikanska Emarosa bjuder in oss till det glittrande 80-talet med den neonstänkta singeln Again. Rytmisk elektronisk synth-bas och stadiga trummor håller ett drivande tempo. Melodin är oemotståndlig och från första stund sitter jag klistrad vid lurarna. Låten är tagen från deras kommande fullängdsalbum Sting som kommer ut den 27 januari.

Apple Music

”Ibland slocknar lågan trots dina bästa ansträngningar att hålla den vid liv. Detta är en väldigt ärlig och sårbar låt. Jag körde faktiskt på 405:an och såg mitt liv blinka framför ögonen när jag skrev den. Jag lyssnade på det instrumentala och försökte skriva men zonade ut och var tvungen att svänga av för att samla mig”

Bradley Scott

Inledningen sätter omedelbart stämningen för den känsla sångaren vill förmedla. Precis som Bradley beskriver känns det som vi kör i 210 på motorvägen. Vad vi får bevittna är hjärtesorg i sin renaste form. Extra förtjust är jag i hur snyggt produktionen kontrasterar elgitarrer mot det elektroniska inslagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.