Låt oss ta ett dopp i retro-poolen. Amerikanska Emarosa bjuder in oss till det glittrande 80-talet med den neonstänkta singeln Again. Rytmisk elektronisk synth-bas och stadiga trummor håller ett drivande tempo. Melodin är oemotståndlig och från första stund sitter jag klistrad vid lurarna. Låten är tagen från deras kommande fullängdsalbum Sting som kommer ut den 27 januari.

Popmuzik Lover Patreon

”Ibland slocknar lågan trots dina bästa ansträngningar att hålla den vid liv. Detta är en väldigt ärlig och sårbar låt. Jag körde faktiskt på 405:an och såg mitt liv blinka framför ögonen när jag skrev den. Jag lyssnade på det instrumentala och försökte skriva men zonade ut och var tvungen att svänga av för att samla mig”

Bradley Scott

Inledningen sätter omedelbart stämningen för den känsla sångaren vill förmedla. Precis som Bradley beskriver känns det som vi kör i 210 på motorvägen. Vad vi får bevittna är hjärtesorg i sin renaste form. Extra förtjust är jag i hur snyggt produktionen kontrasterar elgitarrer mot det elektroniska inslagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011