Efter att ha släppt albumet Invocation 2021 är Henrik Möller och hans musikprojekt Dark Sven tillbaka med den dubbla a-sidesingeln Clone / King B. Två låtar som utforskar uppdelningen av jaget i två skilda varelser.

DOLBY ATMOS

Med ett läckert synthigt ljudlandskap, som mixats med ett mer organiskt i form av trummor och elgitarrer handlar den första låten Clone om en konkret klon som finns med i vardagens alla faser, med allt vad det kan innebära. På andra spåret King B utforskar han hur det kan låta när depressionen tar en kroppslig gestalt och känner sig sviken av den tidigare partnern men samtidigt lockar med mysig samvaro i ett konstant mörker. Här har snygga stråkar lagts till arrangemanget. Det är dramatiskt och filmiskt skulle jag säga, men en ursnygg melodi och refräng.

“Jag har inspirerats av diverse appar där jag byggt en relation med en klon och även av science fiction-författaren Isaac Asimovs Stiftelse-serie.”

Dark Sven på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011