Då var det dags att ta oss till Australien och Sydney igen. Där hittar vi singer-songwritern Mako Bron. Han släppte en EP i början av året som hette Cloudbites och nu är det dags för honom att följa upp den, vilket han gör med singeln Hit the road.

Popmuzik Lover Patreon

Med Hit the road får vi en lekfull poplåt som har en klassisk popkänsla över sig med starka synth-melodier, uppiggande brass och en refrängs om sätter sig efter första lyssningen.

Låten i sig skrevs under pandemins lockdown och Mako berättar detta om låten för oss:

”Jag skrev den här låten i efterdyningarna av att en av mina favoritpersoner i världen gick bort. Det var mycket som gick genom mitt huvud på den tiden, och jag antar att det är en låt om att vara fängslad och tänka på att fly
Omslagsbilden är på min bortgångne mormors (också bortgångna) hundar, någon gång på 1980-talet. Jag älskar det här fotot eftersom det fångar deras personligheter perfekt – det är Fifi till vänster och Boris till höger. Det är ett perfekt ögonblick från min barndom … och jag är inte ens säker på om jag var där”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011