Då var det dags att ta oss till Australien och Sydney igen. Där hittar vi singer-songwritern Mako Bron. Han släppte en EP i början av året som hette Cloudbites och nu är det dags för honom att följa upp den, vilket han gör med singeln Hit the road.

Favoriter Apple Music

Med Hit the road får vi en lekfull poplåt som har en klassisk popkänsla över sig med starka synth-melodier, uppiggande brass och en refrängs om sätter sig efter första lyssningen.

Låten i sig skrevs under pandemins lockdown och Mako berättar detta om låten för oss:

”Jag skrev den här låten i efterdyningarna av att en av mina favoritpersoner i världen gick bort. Det var mycket som gick genom mitt huvud på den tiden, och jag antar att det är en låt om att vara fängslad och tänka på att fly
Omslagsbilden är på min bortgångne mormors (också bortgångna) hundar, någon gång på 1980-talet. Jag älskar det här fotot eftersom det fångar deras personligheter perfekt – det är Fifi till vänster och Boris till höger. Det är ett perfekt ögonblick från min barndom … och jag är inte ens säker på om jag var där”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.