Från Melbourne i Australien kommer artisten och producenten SEETALI. Här är Alana Shrives injuden för att leverera den emotionella singeln Walked away.

DOLBY ATMOS

Låten inleds med en snygg pianoslinga som sedan byggs på med feta trummor där allt målas upp av sångerskans mjuka röst. Lägg sedan till en gospelkör i slutet för att verkligen sätta sätta pricken över i:et. Det blir filmiskt, dramatiskt och vackert vars arrangemang och melodi gör det till en imponerande hit i mina öron.

Detta kan absolut bli ett gåshudsögonblick för dig, så lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011