Med Ropa varg släpper duon Glashus första nya singeln sedan debut-EP:n Jag har så mkt otur just nu att jag vene som släpptes i somras.

Nordiska Favoriter

Med nya singeln fortsätter Iona Köhler Alvén och Mattias Norén den väg de slog sig in på med de första låtarna. Med andra ord, hitig och ögonblick pop som byggs upp av glittrande synthar och starka melodier. Precis det som i alla fall jag alltid vill få ut av en bra poplåt.

Ropa varg känns det som produktionen blivit än mer lyxigare och jag älskar den lekfulla synthmelodin som löper igenom låten. Det är verkligen en av de där ingredienserna som man hajar till och tänker ”snyggt” när man hör.
Låten i sig handlar om skeva rykten som sprids och är framförallt en uppmaning till de som far illa av skitsnacket att fokusera på de människor som ser personen för den den verkligen är.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.