Med Ropa varg släpper duon Glashus första nya singeln sedan debut-EP:n Jag har så mkt otur just nu att jag vene som släpptes i somras.

Popmuzik Lover Patreon

Med nya singeln fortsätter Iona Köhler Alvén och Mattias Norén den väg de slog sig in på med de första låtarna. Med andra ord, hitig och ögonblick pop som byggs upp av glittrande synthar och starka melodier. Precis det som i alla fall jag alltid vill få ut av en bra poplåt.

Ropa varg känns det som produktionen blivit än mer lyxigare och jag älskar den lekfulla synthmelodin som löper igenom låten. Det är verkligen en av de där ingredienserna som man hajar till och tänker ”snyggt” när man hör.
Låten i sig handlar om skeva rykten som sprids och är framförallt en uppmaning till de som far illa av skitsnacket att fokusera på de människor som ser personen för den den verkligen är.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011