Brukar du spela enarmade banditer på casinon? Då kanske du hört talas om uttrycket ”Bar of cherries”, som helt enkelt betyder att ta hem jackpot. Här är dock vinsten att bli kär i en viss person. Som råkar vara en nära vän. Och som är i en osund relation.

Nordiska Favoriter

Med en härligt pulserande och synthig produktion levererar Griffin Robillard en medryckande poplåt som borde funka för de flesta läsarna av bloggen. Det är dansant pop med lekfull känsla och text. För just Bar of cherries blir med det en upplyftande och i mitt tycke hitig poplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.