Brukar du spela enarmade banditer på casinon? Då kanske du hört talas om uttrycket ”Bar of cherries”, som helt enkelt betyder att ta hem jackpot. Här är dock vinsten att bli kär i en viss person. Som råkar vara en nära vän. Och som är i en osund relation.

Popmuzik Podcast

Med en härligt pulserande och synthig produktion levererar Griffin Robillard en medryckande poplåt som borde funka för de flesta läsarna av bloggen. Det är dansant pop med lekfull känsla och text. För just Bar of cherries blir med det en upplyftande och i mitt tycke hitig poplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011