Varma kroppar, en stark syntbasgång och nostalgisk 80-tals feeling. Det är allt som behövs för att skapa en snygg poplåt.

Popmuzik Lover

Singeln Warm bodies är ett typexempel för Georgia Hurds mörka souliga pop med catchy melodier och filtrerade beats. Boende i Los Angeles, men uppvuxen i Main, Georgia, finner sångaren inspiration ifrån allt till Prince och Breeders. Hennes önskan är att skapa ett unikt sound som är något i gränslandet till indiebandet HAIM. Ljudbilden blir drömsk och trollbindande med en sångröst som omedelbart engagerar lyssnaren.

Succesivt har Georgias sound mognat med ett mer rikt och själfullt uttryck. Texterna brukar för det mesta vara hjärtskärande och brutalt ärliga med en direkt anslutning till hennes egna livserfarenheter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.