Varma kroppar, en stark syntbasgång och nostalgisk 80-tals feeling. Det är allt som behövs för att skapa en snygg poplåt.

Favoriter Apple Music

Singeln Warm bodies är ett typexempel för Georgia Hurds mörka souliga pop med catchy melodier och filtrerade beats. Boende i Los Angeles, men uppvuxen i Main, Georgia, finner sångaren inspiration ifrån allt till Prince och Breeders. Hennes önskan är att skapa ett unikt sound som är något i gränslandet till indiebandet HAIM. Ljudbilden blir drömsk och trollbindande med en sångröst som omedelbart engagerar lyssnaren.

Succesivt har Georgias sound mognat med ett mer rikt och själfullt uttryck. Texterna brukar för det mesta vara hjärtskärande och brutalt ärliga med en direkt anslutning till hennes egna livserfarenheter.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.