Varma kroppar, en stark syntbasgång och nostalgisk 80-tals feeling. Det är allt som behövs för att skapa en snygg poplåt.

POPMUZIK LOVER 2

Singeln Warm bodies är ett typexempel för Georgia Hurds mörka souliga pop med catchy melodier och filtrerade beats. Boende i Los Angeles, men uppvuxen i Main, Georgia, finner sångaren inspiration ifrån allt till Prince och Breeders. Hennes önskan är att skapa ett unikt sound som är något i gränslandet till indiebandet HAIM. Ljudbilden blir drömsk och trollbindande med en sångröst som omedelbart engagerar lyssnaren.

Succesivt har Georgias sound mognat med ett mer rikt och själfullt uttryck. Texterna brukar för det mesta vara hjärtskärande och brutalt ärliga med en direkt anslutning till hennes egna livserfarenheter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011