Du var min tusensköna, synd att jag inte visste att du skulle krossa mitt hjärta. Dessvärre kan man väl aldrig veta vart kärleken leder en. Men så länge det känns bra måste man lita på magkänslan och inte tänka allt för mycket på morgondagen. Den kanadensiska popduon Lockyer Boys gör sitt bästa i att försöka vända blad och gå vidare från en relation på nya singeln Daisy. Med hjälp av tydliga hookar och funkiga rytmer skapar den en härlig sommarlåt. Min favoritpop är den där brustna hjärtan möter lekfull och positiv produktion så här träffar duon alla rätt.

DOLBY ATMOS

”Tusenskönor är en symbol för oskuld och renhet, men de är också ett ihållande ogräs. Detta är kärlekens dikotomi. Det kan göra dig glad och även göra dig galen.”

Lockyer Boys

Bröderna Will och Charlie Lockyer utgör Lockyer Boys. Duon tog sina första steg som coverband och fick snabbt erkännande från en bredare publik. Den aktuella singeln markerar tredje från en kommande platta som planeras släppas 2023. Soundet präglas av lyxiga körer, vackra stämmor och en mjuk drömlik ljudbild. Helt klart något vi hör på Daisy.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011