Den Los Angeles-baserade artisten Grace Kay är just nu aktuell med singeln Renaissance. En drömliknande och varm poplåt med skönt arrangemang med ett budskap att aldrig ge upp och samtidigt göra det bästa med svåra perioder i livet. Att helt enkelt ta sig igenom mörka tider och komma ut på andra sidan som en mer erfaren människa.

Popmuzik Lover

Låten i sig är inspirerad av Graces äldre syster och om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Precis när renässansen kom ur den digerdöden fann min syster sin kärlek till konst trots pandemin som vi alla har lidit igenom. Bortom pandemin hade hon åkt till ett ganska mörkt ställe och lyckats skapa glädje och konst för sig själv och ett sätt att läka. Hon har alltid varit någon jag ser upp till och det här är bara ytterligare en anledning till att jag gör det.”

Du hör singeln Renaissance här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.