Det är dags att krypa in i Primo the Alien retropopuniversum när artisten här släpper singeln Beginning of us. Med en läcker synthproduktion, bra driv i trummorna samt stark melodi skapar Primo the Alien en given hit för oss som älskar låtar som färgats av 80-talet.

Apple Music Svensk Pop

Låten i sig kommer att att finnas med i ett kommande TV-spel. Med det är Beginning of us också en hyllning till just TV-spel, när artisten sjunger om att gå i cirklar, upprepa samma misstag och börja om i början i en Groundhog Day-liknande situation. På samma sätt som återupplivning i ett spel, återupplever huvudpersonen förhållandet om och om igen, och varje gång hon tror att det är över verkar hennes val alltid leda ner på en förutbestämd väg, där ”slut” är oskiljaktigt från ”början”.

Jag gillade ju detta massa. Det är som sagt ett bra driv och som grädde på moset får vi ett tidstypiskt gitarrsolo i slutet av låten. Verkligen som att 80-talet är här för att stanna. Och jag bara älskar det.

Följ Primo the Alien på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.