Russell Stewart är en artist från Glasgow i Storbritannien.
Just nu är han här aktuell med singeln Sleeplessness, som då banar vägen för artistens kommande debut-EP Into View.

Skicka in din musik

Singeln Sleeplessness bjuder med oss till ett elektroniskt ljudlandskap med drömliknande stämning och snygg melodislinga som blandas ihop med sångarens mjuka och souliga röst. En röst som här tar upp sångarens sömnproblem, som blivit till en frustration för Russel.

Om singeln berättar artisten:

”Jag har kämpat med sömnlöshet hela mitt liv och att skriva det här var ett sätt att hantera all negativitet jag känner mot sömn. Det var väldigt terapeutiskt att få ner de här tankarna och bearbeta många av dessa blandade känslor. Jag är verkligen stolt över låten som kom ut ur det.”

Sleeplessness är skriven av artisten tillsammans med Amelia Sinclair Kidd och du hör det imponerande och mörka resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011