Russell Stewart är en artist från Glasgow i Storbritannien.
Just nu är han här aktuell med singeln Sleeplessness, som då banar vägen för artistens kommande debut-EP Into View.

Popmuzik in Dolby Atmos

Singeln Sleeplessness bjuder med oss till ett elektroniskt ljudlandskap med drömliknande stämning och snygg melodislinga som blandas ihop med sångarens mjuka och souliga röst. En röst som här tar upp sångarens sömnproblem, som blivit till en frustration för Russel.

Om singeln berättar artisten:

”Jag har kämpat med sömnlöshet hela mitt liv och att skriva det här var ett sätt att hantera all negativitet jag känner mot sömn. Det var väldigt terapeutiskt att få ner de här tankarna och bearbeta många av dessa blandade känslor. Jag är verkligen stolt över låten som kom ut ur det.”

Sleeplessness är skriven av artisten tillsammans med Amelia Sinclair Kidd och du hör det imponerande och mörka resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.