Musikskaparen Jehan Assria är redo att ta nästa steg i karriären låten Machine hämtar inspiration från legender som Michael Jackson och The Weeknd. Den dynamiska produktionen kommer till liv med hjälp av vokaler från Joey Diggs Jr. som med sin souliga stämma fångar den perfekta kombinationen av pop/soul/funk. Musiksläppet kompletteras dessutom av en vacker musikvideo som skildrar sekvenser av olika individer med diverse kulturella bakgrunder som utsättas för diskriminering. Låten är därtill en del av organisationen STEM som vill överbrygga gapet mellan vetenskap, teknik och mänsklighet.

POPMUZIK LOVER 2

Assria beskrivs som den moderna artisten i den mening att hon är med i allt från skrivandet, producerandet och framförandet av musik till att skapa sina egna musikvideos. Den nya musikeran tillägnar hon sin bortgångne far som alltid uppmuntrar artisten att följa sina drömmar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011