Fjärde singeln från Modern Temples album heter Radio och är en lekfullt yvig indiepopsingel som experimenterar med funkiga rytmer och elektroniska sound. Låten förklaras som ett förkroppsligande av duons andliga intresse och är som en yttre analys, samtidigt som man ropar på hjälp. Det kanske låter något invecklat men intentionen är att vi som åhörare ska relatera till äktheten av en individs uttryck som människa.

Nordiska Favoriter

”Om den här låten väcker nyfikenhet och får en person att upptäcka mer om sig själv, då har Radio tjänat sitt syfte.”

Ellie Moreau,

Talar vi sound mixar Radio läckert nostalgiska synthar med ljud som låter som om de är hämtade från yttre rymden. Vi finner därtill en hel del organiska inslag som vid mötet med varandra skapar den dynamiska ljudbilden och brytningen mellan sött och salt. Något vi kommer uppleva i stora doser på den kommande plattan

”Efter att ha skapat Radio började spänningen och tonen för resten av albumet att ta form.”

Dustin Moreau
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.