Fjärde singeln från Modern Temples album heter Radio och är en lekfullt yvig indiepopsingel som experimenterar med funkiga rytmer och elektroniska sound. Låten förklaras som ett förkroppsligande av duons andliga intresse och är som en yttre analys, samtidigt som man ropar på hjälp. Det kanske låter något invecklat men intentionen är att vi som åhörare ska relatera till äktheten av en individs uttryck som människa.

Följ på Apple Music

”Om den här låten väcker nyfikenhet och får en person att upptäcka mer om sig själv, då har Radio tjänat sitt syfte.”

Ellie Moreau,

Talar vi sound mixar Radio läckert nostalgiska synthar med ljud som låter som om de är hämtade från yttre rymden. Vi finner därtill en hel del organiska inslag som vid mötet med varandra skapar den dynamiska ljudbilden och brytningen mellan sött och salt. Något vi kommer uppleva i stora doser på den kommande plattan

”Efter att ha skapat Radio började spänningen och tonen för resten av albumet att ta form.”

Dustin Moreau
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.