Snart är det dags för debut-EP, närmare bestämt den 18/11. Men innan dess får vi den sista singeln från plattan Saucy Breaks av duon Now Open Smokes.

Popmuzik Podcast

Med snygga puser, funkiga rytmer och organisk instrumentering är singeln No attraction en fröjd för örat. Genom att kombinera endast godbitarna ur olika genrer har gruppen skapat en unik ljudbild som flirtar med nostalgi såväl som modern popmusik. 

”Genom att använda tekniker från samplingskulturen, men istället spela det live, skapade vi ett intressant groove. Känslan är att du håller andan under versen och väntar på något stort ska hända. I det här fallet att bli dumpad.”

Now Open Smokes

Bakom Now Open Smokes finner vi herrarna Vasilios Bartziokas och Ludwig Rostedt som på varsitt håll är starka musikskapare men tillsammans en ostoppbar kraft. Det är med spänning vi inväntar nya EP:n men tills dess håller vi tillgodo med den störtsköna No attraction. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011