Här får vi ännu mer musik från serien Young Royals i bloggen.
Denna gång är det Stockholmsbaserade artisten Graham Lake som ger oss singeln Champion som finns med på soundtracket tillsammans med låten Run em down.
Just Champion är en adrenalinfylld elektropoplåt med riktigt bra driv. Man verkligen känner hur pulsen accelererar när man hör låten – som ett passande soundtrack till ett racing- eller sportspel skulle jag säga.

DOLBY ATMOS

Om singeln och hans medverkan i serien berättar Graham:

”Det är en stor prestation som jag är väldigt tacksam för. Jag målar alltid upp små filmer i huvudet när jag gör musik att få se det på riktigt nu är magiskt. Att mindre än ett år efter jag släppte min första singel ha inte bara har en, utan två mina original med i en Netflix serie är ett stort mål som uppnåtts. Känslan av att se sina drömmar förverkligas är något jag aldrig kommer vänja mig vid eller ta för givet. Både Run em down och Champion är låtar som handlar om att jaga sina drömmar och att inte bry sig om de hinder som kommer i din väg. De här låtarna är exempel på hur jag manifesterar min verklighet. Det här är M bara början av så många saker jag skrivit ner och jag ser fram emot att ta med er på det här äventyret med mig.”

Videon till Champion är regisserad av Nathan Österlund och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011