Den 20-årige popsensationen Ari Abdul släpper äntligen sin debut-EP Fallen Angel. Ljudbilden är atmosfärisk och drömsk där sångerskan experimenterar fritt med viskande vokaler och sammetslena melodier. Uppvuxen i den katolska skolan fann artisten en fascination för Lucifer något som i vuxen ålder blev inspirationen till en hel fiktiv musikalisk värld och den aktuella låtsamlingen.

Nordiska Favoriter

Fokussingeln HUSH är en minimal poplåt med förföriska rytmer och varm bas. Rytmen är stark och drar lyssnaren in med sin mystiska instrumentering. Här leker musikskaparen med dark-pop och gillar att skapa snygga paradoxer mellan sött och salt, gott och ont.

”Min EP rymmer många olika låtar vissa fina och oskyldiga. Eller som i slutet av EP:n där låtarna blir tyngre och texterna blir mörkare. Alla texter bär på något från mitt liv och är därmed berättande. Jag vill alltid behålla vackra melodier, men ha en produktion och texter som helt motsäger de vackra.”

Ari Abdul
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.