Singeln LA on fire släpptes för nästan exakt ett år sedan. Men nu är den aktuell igen i och med att NYIKO har spelat in en musikvideo till den elektropoppiga låten. Bättre sent än aldrig, som det heter.

Nordiska Favoriter

Låten i sig är en vädjan att bekämpa klimatförändringarna i staden och videon har en härlig känsla av b-skräck över sig, vilket jag uppskattade massa. Men sedan är jag ju en sucker för skräck och hela den romantiska bilden av Los Angeles.

Videon till LA on fire är regisserad av Milo Mitchell och vi kan se Brandon Raman från bland annat 9-1-1 i en av rollerna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011