Lila Regn är tillbaka i bloggen. Nyligen släppte artisten två olika EP i form av Magiskt Tänkande och Jag Är Färgen På Himlen. Från den första av dem är just detta inläggs låt, Mitt broken hjärta, tagen.

Popmuzik Podcast

Låten är sig är producerad i programmet GarageBand på mobilen, vilket i sig är imponerande. Arrangemanget av låten ger oss ett virrvarr av synthslingor och har en spännande dynamik medan artisten bland annat sjunger om en nattpromenad, en förälskelse och olika diagnoser som satts på honom.

De olika tankarna i texten och stilen på låten passar väldigt bra ihop här skulle jag säga. Den fasta trumman och jagande syntharna får liksom tankarna från artisten att smattra ner över oss.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011