Lila Regn är tillbaka i bloggen. Nyligen släppte artisten två olika EP i form av Magiskt Tänkande och Jag Är Färgen På Himlen. Från den första av dem är just detta inläggs låt, Mitt broken hjärta, tagen.

Favoriter Apple Music

Låten är sig är producerad i programmet GarageBand på mobilen, vilket i sig är imponerande. Arrangemanget av låten ger oss ett virrvarr av synthslingor och har en spännande dynamik medan artisten bland annat sjunger om en nattpromenad, en förälskelse och olika diagnoser som satts på honom.

De olika tankarna i texten och stilen på låten passar väldigt bra ihop här skulle jag säga. Den fasta trumman och jagande syntharna får liksom tankarna från artisten att smattra ner över oss.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.