Lila Regn är tillbaka i bloggen. Nyligen släppte artisten två olika EP i form av Magiskt Tänkande och Jag Är Färgen På Himlen. Från den första av dem är just detta inläggs låt, Mitt broken hjärta, tagen.

Svensk Pop

Låten är sig är producerad i programmet GarageBand på mobilen, vilket i sig är imponerande. Arrangemanget av låten ger oss ett virrvarr av synthslingor och har en spännande dynamik medan artisten bland annat sjunger om en nattpromenad, en förälskelse och olika diagnoser som satts på honom.

De olika tankarna i texten och stilen på låten passar väldigt bra ihop här skulle jag säga. Den fasta trumman och jagande syntharna får liksom tankarna från artisten att smattra ner över oss.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.