BENN är en artist från Finland som just nu jobbar mot EP:n Sweet Spot som släpps nästa år. På Ep:n följer låtarna en viss tidsangivelse. Första singeln från EP:n var Light it up (23:50) och nu går vi fram några timmar av natten och hamnar på klockslaget 03:29.

Favoriter Apple Music

Du befinner dig på en nattklubb, precis efter att ha brutit upp ett 4-årigt förhållande. Stämningen är en taklös nattklubb, fylld med neonljus och kraftig rök. Utanför är himlen mörk, och golvet är gjort av kvadratiska glasplattor som då och då lyser slumpmässigt i neonfärger. Och i exakt det ögonblicket möter du ögon med någon som framkallar känslor som du inte har känt på väldigt länge.

Med Just one more (03:29) vill artisten bevara stunden och låta den vara lite längre.
Med en emotionell inledning med piano och en förväntan över arrangemanget bygger det upp med trummor för att tillslut bli en glittrande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack för den där stunden när ni båda står på dansgolvet och det bara är ni två där.

Just one more (03:29) är skriven av sångaren tillsammans med Ariel Lask, John Samuel Gerhart och Hannes Andersson. Du upplever stunden här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.