BENN är en artist från Finland som just nu jobbar mot EP:n Sweet Spot som släpps nästa år. På Ep:n följer låtarna en viss tidsangivelse. Första singeln från EP:n var Light it up (23:50) och nu går vi fram några timmar av natten och hamnar på klockslaget 03:29.

Skicka in din musik

Du befinner dig på en nattklubb, precis efter att ha brutit upp ett 4-årigt förhållande. Stämningen är en taklös nattklubb, fylld med neonljus och kraftig rök. Utanför är himlen mörk, och golvet är gjort av kvadratiska glasplattor som då och då lyser slumpmässigt i neonfärger. Och i exakt det ögonblicket möter du ögon med någon som framkallar känslor som du inte har känt på väldigt länge.

Med Just one more (03:29) vill artisten bevara stunden och låta den vara lite längre.
Med en emotionell inledning med piano och en förväntan över arrangemanget bygger det upp med trummor för att tillslut bli en glittrande poplåt som känns som ett perfekt soundtrack för den där stunden när ni båda står på dansgolvet och det bara är ni två där.

Just one more (03:29) är skriven av sångaren tillsammans med Ariel Lask, John Samuel Gerhart och Hannes Andersson. Du upplever stunden här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011