Klassens Lowlife är ett nytt musikprojekt av Christoffer Dahlberg från det lilla samhället Hörnefors tre mil söder om Umeå. I början var det tänkt att det bara skulle vara lite av ett hobbyprojekt för Christoffer, som annars är producent och skriver låtar åt andra. Men som många hobbys så tar de över mer och mer av tiden och blir helt plötsligt blir det till något större än man hade tänkt sig (kolla bara på denna blogg).

Popmuzik Popcast

Dahlberg berättar:

”En sann eldsjäl kan inte ha ett sidoprojekt då det skulle innebära att projektet görs ibland och i mån av tid och ork. Men eld brinner ju inte länge på enbart fnöske utan måste konstant matas med gedigen och torr björkved.”

Nu är det dags för årets tredje singel: Bäst på att vara sämst. En lekfull poplåt som doftar lite av Den Svenska Björnstammen måste jag säga. En låt som kom till när Christoffer skulle skriva sitt CV samtidigt som han befann sig i en depression i livet. Det blev helt enkelt ett sätt att sälja in sina sämre sidor istället för att slå sig på bröstet och säga att man är bäst. Fast det gör han i och för sig när han säger att han är bäst på att vara sämst.

Jag tyckte som sagt detta var supercharmigt och lekfullt. En ödmjuk jantelåt med lysande popmelodi. Missa inte.

Klassens Lowlife

Vad tyckte du?
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.