Singer-songwritern Samuel Gajicki ger oss med singeln All my life en låt om glädjen över att hittat kärleken. Man känner verkligen kärleken och lyckan sprudla när stråkar och en kör lyfter upp artisten och sången till ett euforiskt tillstånd. Vi tror varenda ord Samuel sjunger när han säger att han vill spendera varje dag för resten av livet med denna speciella person. Själv blev jag helt lycklig av låten. Visst skulle detta bli den perfekta bröllopslåten?

Popmuzik Popcast

Om singeln berättar Samuel:

”Efter en resa till Nashville 2019 där jag träffade Warren Attwell från Irland så bjöd jag över min nyfunna vän till Stockholm. Redan den första kvällen satte vi oss med två gitarrer och började nynna på diverse idéer. Det var när jag scrollade igenom gamla låtllstor på datorn som jag hittade grunden till All my life. Vi fick genast klarhet i hur låten skulle slutföras och gjort klart det på några timmar. Sen fick den vila något år till innan jag producerade klart den. Nu får den äntligen se dagsljuset! Jag hoppas lyssnarna kan höra vad jag hör i den här.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.