Singer-songwritern Samuel Gajicki ger oss med singeln All my life en låt om glädjen över att hittat kärleken. Man känner verkligen kärleken och lyckan sprudla när stråkar och en kör lyfter upp artisten och sången till ett euforiskt tillstånd. Vi tror varenda ord Samuel sjunger när han säger att han vill spendera varje dag för resten av livet med denna speciella person. Själv blev jag helt lycklig av låten. Visst skulle detta bli den perfekta bröllopslåten?

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Samuel:

”Efter en resa till Nashville 2019 där jag träffade Warren Attwell från Irland så bjöd jag över min nyfunna vän till Stockholm. Redan den första kvällen satte vi oss med två gitarrer och började nynna på diverse idéer. Det var när jag scrollade igenom gamla låtllstor på datorn som jag hittade grunden till All my life. Vi fick genast klarhet i hur låten skulle slutföras och gjort klart det på några timmar. Sen fick den vila något år till innan jag producerade klart den. Nu får den äntligen se dagsljuset! Jag hoppas lyssnarna kan höra vad jag hör i den här.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011