Som vanligt får vi en lysande video av Harry Styles. Senaset singeln Music for a sushi restaurant är inget undantag.

Svensk Pop

Några fiskare fångar upp någon som är till hälften en skäggig Harry och till hälften bläckfisk. Lite som en merman. Kanske. Eller? Mermannen säljs till en restaurang där de visar sig att han kan sjunga. Så istället för att göra sushi av honom så blir han underhållare på restaurangen. Kul och lite konstigt.

Video är i alla fall regisserad av Aube Perrie och låten i sig är tagen från albumet Harry’s House.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.