Mjuka elgitarrer och en atmosfärisk känsla omfamnar Above the Salt. Här samarbetar Los Angeles-baserade Portair med New York-artisten VÉRITÉ. Låten är del av Portairs kommande existentialistiska EP Learning How To Die som släpps den 24/2 nästa år.

Popmuzik in Dolby Atmos

”Många av låtarna handlar om acceptansen av döden, vad livet är och varför vi är här. Jag försökte lyriskt utforska vad det innebär att vara vid liv.”

Portair

Den aktuella singeln är trollbindande med sitt stora reverb och melankoliska känsla. De båda artisterna gör sitt yttersta för att leverera en otrolig inlevelse i sina röster. Tillhörande produktion hämtar inspiration från indie, pop och alternativ pop för att skapa en kraftfull lyssning.

”Vi skrev den här låten över zoom från New York till Berlin under lockdown. Vi fördes samman över en konversation om uppbrott och frustrationen av att vänta på att din partner ska vara den person du vill att de ska vara. Det är en ode till den oändliga cykeln att undvika de röda flaggorna när vi innerst inne vet bättre.”

Portair

”Jag älskar när jag som artist, låtskrivare och producent får kliva in i någon annans värld. Den här låten kom så naturligt att den dissekerade känslan av att vänta på att någon ska förändras och inse att du väntar på en person som aldrig kommer att komma. Jag är tacksam för att Portair har bjudit in mig till sin konst. Jag kan inte vänta på att folk ska få uppleva den här låten.”

VÉRITÉ

Ömsint och träffande där känslan är i perfekt harmoni med texten. ”Jag har väntat på att du ska bli någon du aldrig kommer bli” är min favoritrad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.