Mjuka elgitarrer och en drömsk känsla välkomnar oss in i Ventrescas nya singel Sinner. Här sammanför sångerskan en änglalik atmosfär med ett djävulskt mörker.

Popmuzik Popcast

Utöver sitt musicerande är hon även dansare och har därigenom funnit ett unikt sätt att sammanföra musik och kroppslig uttryck. Från början var det dansen som stod i centrum men när Ventresca upptäckte toner fann hon en ny kärlek. Med varje släpp önskar artisten bjuda in till en magisk värld.

Den aktuella singeln Sinner skildrar berättelsen om ett ex. Mer specifikt en tidigare kärlek som hade hennes hjärta i sin hand och utnyttjade förtroendet genom att ljuga. Med referenser till den bibliska berättelsen om Adam och Eva tar Ventresca rollen som den goda. På tillhörande musikvideo blir färgen vitt en symbol för oskuldsfullhet där motpartens kläder tillslut skiftar färg för att visa vilken bedragare han är.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.