Den tyska trion Vapour Trails ger oss härligt medryckande retropop med sin senaste singeln Vapour Trails. En läcker synthwave-singel med en härligt skön melodi och funkig basgång. Det är verkligen en poseringslåt som kommer funka fin-fint på dansgolven.

Följ på Apple Music

Vapour Trails handlar om när man träffar den där speciella personen och man både förlorar sig i personens ögon och liv. Romantiskt och som sagt väldigt elektrifierande, i alla fal när det kommer till produktionen.

Så kasta dig ut i Tokyonatten och spela denna hit på hög volym.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.