Chloe Copoloff är en artist och låtskrivare från Los Angeles på den amerikanska västkusten.
Ur ett uppbrott föddes singeln Here again som du kan lyssna på här nedan.

Dolby Atmos

Here again skrev Chloe tillsammans med Matteo Scher sex månader efter att det tagit slut med hennes första kärlek. Vänner hade sagt att hon förtjänade bättre och det må vara sant – för det förstod hon också. Men smärtan är ändå stor när något väl går sönder. Det blev många stunder som Chloe helt enkelt hoppades på att de skulle bli tillsammans igen. Något som titeln då anspelar på. För det är ju något speciellt med den där första kärleken.

För oss får vi en emotionell pianodriven popballad som snyggt byggs upp med harmonier och luftiga trummor. Väldigt filmiskt arrangemang.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.