Chloe Copoloff är en artist och låtskrivare från Los Angeles på den amerikanska västkusten.
Ur ett uppbrott föddes singeln Here again som du kan lyssna på här nedan.

Popmuzik Lover Patreon

Here again skrev Chloe tillsammans med Matteo Scher sex månader efter att det tagit slut med hennes första kärlek. Vänner hade sagt att hon förtjänade bättre och det må vara sant – för det förstod hon också. Men smärtan är ändå stor när något väl går sönder. Det blev många stunder som Chloe helt enkelt hoppades på att de skulle bli tillsammans igen. Något som titeln då anspelar på. För det är ju något speciellt med den där första kärleken.

För oss får vi en emotionell pianodriven popballad som snyggt byggs upp med harmonier och luftiga trummor. Väldigt filmiskt arrangemang.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011