Åh, men detta var ju läckert.
Den svenska London-baserade artisten Ida Eriksson tar oss ut på dansgolvet med sin nya singel Fast på dig (La la). En skönt dansant poplåt där sångerskan mixar engelska och svenska i texten och helt klart skapar en låt som sticker ut, både i spellistan och på dansgolvet skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Låten handlar om att helt enkelt bli fast vid någon som man har stora känslor för och helt enkelt inte kan släppa taget om personen. Saker som kärleken kan göra med en. Det bästa i detta fallet är att båda känner samma.
Med andra ord kan du dansa loss till denna upplyftande och kärlekskranka klubblåt här i bloggen.

Ida Eriksson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011