Åh, men detta var ju läckert.
Den svenska London-baserade artisten Ida Eriksson tar oss ut på dansgolvet med sin nya singel Fast på dig (La la). En skönt dansant poplåt där sångerskan mixar engelska och svenska i texten och helt klart skapar en låt som sticker ut, både i spellistan och på dansgolvet skulle jag säga.

Apple Music

Låten handlar om att helt enkelt bli fast vid någon som man har stora känslor för och helt enkelt inte kan släppa taget om personen. Saker som kärleken kan göra med en. Det bästa i detta fallet är att båda känner samma.
Med andra ord kan du dansa loss till denna upplyftande och kärlekskranka klubblåt här i bloggen.

Ida Eriksson

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.