Dalby är inte bara en tätort i Skåne, det är också namnet på denna 15-årige talang från USA som heter Dalby Biehl. Ursprungligen från Kalifornien, men numera bor hon i Atlanta på östkusten.
Här är ett namn som du definitivt ska hålla ögonen på och vars senaste singel Blanket streamats en hel del på de olika musikplattformarna.

DOLBY ATMOS

Nu är Dalby aktuell med singeln Bitter.
En rytmisk poplåt som utgår från en akustisk gitarr och behagliga rytmer, som ger produktionen en pop-rock-känsla skulle jag säga.
På låten sjunger artisten om att vara över den där personen som fick en att må skit. När man nu är fri och hittat någon som får en att må bättre märker man hur bitter den andre personen är.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011