Då var det dags för oss att vända blicken till Australien för att lyssna på singeln Rest of my life med Holly Wild. Här tittar sångerskan tillbaka på en gammal relation och undrar om saker skulle vara annorlunda om de hade träffats under andra förutsättningar och vid en annan tidpunkt i livet?

Nordiska Favoriter

Någonstans vill Holly åka tillbaka och reparera det som hon gjorde fel, men hon känner också att det gått för lång tid sedan det hände. Nu får man leva i ett ”tänk om?”-stadie och fundera på hur saker skulle ha kunnat blivit istället för hur det blev.

Resultatet är en mogen poplåt med en medryckande känsla, som jag definitivt tror kommer att passa fans av bland annat Taylor Swift.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011