Då var det dags för oss att vända blicken till Australien för att lyssna på singeln Rest of my life med Holly Wild. Här tittar sångerskan tillbaka på en gammal relation och undrar om saker skulle vara annorlunda om de hade träffats under andra förutsättningar och vid en annan tidpunkt i livet?

Svensk Pop

Någonstans vill Holly åka tillbaka och reparera det som hon gjorde fel, men hon känner också att det gått för lång tid sedan det hände. Nu får man leva i ett ”tänk om?”-stadie och fundera på hur saker skulle ha kunnat blivit istället för hur det blev.

Resultatet är en mogen poplåt med en medryckande känsla, som jag definitivt tror kommer att passa fans av bland annat Taylor Swift.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.