Då var det dags för oss att vända blicken till Australien för att lyssna på singeln Rest of my life med Holly Wild. Här tittar sångerskan tillbaka på en gammal relation och undrar om saker skulle vara annorlunda om de hade träffats under andra förutsättningar och vid en annan tidpunkt i livet?

Apple Music

Någonstans vill Holly åka tillbaka och reparera det som hon gjorde fel, men hon känner också att det gått för lång tid sedan det hände. Nu får man leva i ett ”tänk om?”-stadie och fundera på hur saker skulle ha kunnat blivit istället för hur det blev.

Resultatet är en mogen poplåt med en medryckande känsla, som jag definitivt tror kommer att passa fans av bland annat Taylor Swift.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.