Förlora dig i rytmerna till Jeremy Gillam och Jaki Nelsons gemensamma pop-hit Morning Would. Här varvas en lyxig produktion med hookiga vokaler. Helheten blir gripande och oemotståndlig. Extra förtjust är jag i valet av de kraftfulla syntharna i refrängen som fullkomligt etsar sig fast på trumhinnan.

Svensk Pop Apple Music

Själva budskapet är lättsamt och roligt. I klarspråk handlar texten om att ha det bra i sängen tillsammans med någon och det är väl alla förtjänta av! Inspirationen är det ljuva 90-talet och ljudbilden hämtad från Max Martins storhetstid under detta årtionde. De lysande vokalerna står ingen annan än Jaki Nelson för. Hennes stämma är kristallklar och krispigt mixad. Precis som jag tycker popröster ska låta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011