Lämna det till Miley Cyrus att inleda 2023 på det bästa av sätt. Bara två veckor efter att ha välkomnat det nya året släpper stjärnan nu Flowers. Den första i vad vi ändå får utgå i från, rad av singlar från hennes kommande album Endless Summer Vacation. Det aktuella släppet markerar även en helt ny era för Cyrus där omslaget ger oss subtila Madonna-vibbar och musikvideo visar upp Mileys imponerande fysik. Det är omöjligt att inte dra referenser till exmannen Liam Hemsworth då texten talar om det liv de byggt tillsammans. Sångerskan refererar faktiskt till och med till skogsbranden i Kalifornien som brände ner deras hem i Hollywood-hem år 2018.

Popmuzik Lover

Låten börjar i hjärtesorg men skiftar snabbt i refrängerna till styrka och en påminnelse om att älska sig själv gränslöst. Vi hör artisten sjunga; ”Jag kan köpa blommor till mig själv, skriva mitt namn i sanden. Prata med mig själv i timmar, se saker du inte förstår” dansandes uppför backarna i LA. Den mer glammiga och aggressiva punk-rock auran som stjärnan hade på tidigare platta är bortblåst och nu ser vi henne istället sexig och fri med en självsäker karisma.

Följ Miley Cyrus på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.